Virheviesti

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/sg2572/public_html/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters funktiossa Drupal\gmap\GmapDefaults->__construct() (rivi 107 tiedostossa /home/sg2572/public_html/sites/all/modules/gmap/lib/Drupal/gmap/GmapDefaults.php).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters funktiossa drupal_get_feeds() (rivi 394 tiedostossa /home/sg2572/public_html/includes/common.inc).

Kivikausi-luento 5.12.2015

Järjestämme jäsenille kivikausi-luennon lauantaina 5.12.2015 klo 12 alkaen Kansallismuseossa (Mannerheimintie 34, Helsinki). Luennoitsijana toimii arkeologi Jan Fast.

Tarkoitus on oppia tuntemaan ja tunnistamaan Kivikauden esineistöä niin teorian kuin käytännön esimerkkienkin kautta. On tärkeää että pelloilla ja metsissä kulkiessamme pystyy metallinetsijä arvioimaan muutakin kuin vain metallista esineistöä.

Luento kestää n. 2x45min, jonka jälkeen on mahdollisuus tutustua Kansallismuseon näyttelyyn ilmaiseksi. Tilaisuus on avoin kaikille yhdistyksen jäsenille. Ilmoittakaa osallistumisestanne yhdistyksen spostiin info@suomenmetallinetsijat.fi.

Huom. paikkoja on rajoitetusti luentotilasta johtuen. Vain n. 20 ensimmäistä mahtuu mukaan.

Tervetuloa!